FEB

bàsquet

Lliga Femenina

Tres catalans amb la copa en l’horitzó

Lliga Femenina. Amb l’Spar Citylift classificat, l’Snatt’s Sant Adrià depèn d’ell i el Cadí la Seu està ben viu

Quatre equips estan ja classificats per a la copa 2018. L’Avenida i l’Spar Citylift Girona seran caps de sèrie i, per tant, va directament a les semifinals –però s’hi podrien enfrontar– i el Ferrol i el Mann també tenen el bitllet. A un mes de l’inici de la copa (del 19 al 21 de gener) la FEB encara no ha comunicat la seu (Saragossa o Valladolid). Queden dues places vacants i hi ha sis aspirants, entre els quals els altres dos catalans de la categoria, l’Snatt’s Sant Adrià i el Cadí la Seu. Podria arribar a passar que les dues places fossin per a ells. Seria la primera vegada amb el format actual de la copa (ja sigui amb quatre participants o amb sis) amb tres catalans.

El calendari ha volgut que els sis implicats s’enfrontin entre ells (Al-Qázeres–Guipúscoa, Cadí la Seu–Gernika i Snatt’s Sant Adrià–Araski són els partits de la 13a jornada, dissabte a les 6). Els que ho tenen millor són el Guipúscoa i el Sant Adrià, no només pel fet de tenir una victòria més –depenen d’ells mateixos– sinó perquè el Guipúscoa té una segona oportunitat fins i tot en cas de derrota i, en el cas del Sant Adrià, perquè juga a casa i està preparant un ambient de gala, amb entrades 2x1 per als dos partits de les festes nadalenques i un vídeo promocional. Ja han esgotat les entrades en alguns sectors del Marina Besós.

Si un dels dos equips amb set victòries falla, en condicions normals el guanyador del Cadí-Gernika serà l’altre classificat. Així de simple. A la Seu també preparen moguda, amb la presentació dels equips de base –que garanteix un ple absolut al pavelló– i tot seguit la festa del Quinto de Nadal (la coneguda quina).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)