FEB

Bàsquet

Lliga Femenina

Històrica classificació per a la copa de l’Snatt’s Sant Adrià

Lliga Femenina. L’equip lila ha apallissat l’Araski (78-47) i acompanyarà l’Spar Citylift Girona, que ha guanyat a domicili el Mann (59-74); derrota del Cadí la Seu contra el Gernika (60-65)

L’Snatt’s Sant Adrià serà un dels sis equips que disputarà la copa a Saragossa del 19 al 21 de gener, juntament amb el Perfumerias Avenida, l’Spar Citylift Girona, el Ferrol, el Mann Filter i el Guipúscoa. En l’any de la seva arribada a la màxima categoria, el conjunt lila ha rubricat una primera volta meravellosa amb un triomf memorable contra l’Araski –justament semifinalista de copa fa un any– , al qual ha apallissat per 78-47 des del segon quart (parcial de 26-7 i 40-18 en el marcador). Coulibaly ha fregat la doble figura (14 punts i 9 rebots) i Vila i Riley també han aportat 14 punts. 10 jugadores locals han anotat.

L’Spar Citylift Girona ha acabat superant el Mann Filter a domicili (59-74) en una tarda excelsa de Nádia Colhado (22 punts, 15 rebots i 38 de valoració) i grans aportacions d’Evans (14 punts), Rosó Buch (9) i Mendy (11). A la Seu d’Urgell, el Cadí ha resistit contra el Gernika fins a la mitja part (32-33) però ha acabat perdent (60-65). En qualsevol cas, sense derrota del Guipúscoa o del Sant Adrià, no tenia cap possibilitat de jugar la copa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)