Més bàsquet

Bàsquet

Torneig júnior de l’Hospitalet de Llobregat

Canvi de format; igual expectació

Torneig júnior de l’Hospitalet. No hi ha semifinals: passa a la final el primer de cada grup, cosa que fa que el marge d’error sigui mínim

La 39a edició del torneig canvia de format i no passaran a les semifinals els dos primers de cada grup, sinó que els dos primers disputaran directament la final. Això fa que el marge d’error a la fase prèvia sigui mínim i la transcendència del matx, gran. En el grup A, hi ha el Joventut, l’Hospitalet, el Gran Canària i la Virtus Bolonya, i en el grup B, el Barça, l’Unicaja, el Villeurbanne i el Patras grec. Les atraccions són diverses. De França arriba un dels cracs de l’Europeu U16, Théo Maledon. El tècnic de l’Asvel, Pierre Parker, és germà de Tony Parker, jugador estel·lar dels Spurs i propietari del Villeurbanne. Maledon va vèncer en la final de l’Europeu la Montenegro de Kljavic, referent del Gran Canària, Balcerovski (2m15) –va ser amb Polònia a les finestres FIBA– i Faye –MVP en l’estatal cadet–. A la Virtus Bolonya l’estonià Lorenzo Deri és en dinàmica del primer equip. El Patras no té jugadors estel·lars. El Barça parteix com a favorit amb talent infinit (Samanic, Zizic, Digbeu...). Tindrà com a convidat Santi Aldama (CBA), fill de l’expivot. La Penya, amb el brasiler Vinicius, té un equip de nivell amb Parra –ja ha debutat a l’ACB– com a referent. Unicaja disposa de l’internacional Ibáñez, Sietse, Carralero i el fill de Scariolo, Alessandro. L’Hospitalet té Adrià Rodríguez –ha jugat a LEB Plata– i Gerard Solà. Debutaran els darrers fitxatges: l’ucraïnès Cherneha i el georgià Tavakarasvili.

Avui
Hospitalet-Virtus Bolonya 10 h
Divina Joventut-Gran Canària 12 h
Unicaja-Proitheas Patras 14 h
Barça Lassa- Asvel Villeurbanne 16 h Virtus Bolonya-Divina Joventut
18 h
Gran Canària-Hospitalet 20 h
Demà
Barça Lassa-Proitheas Patras 10 h
Asvel Villeurbanne-Unicaja 12 h
Hospitalet-Divina Joventut 14 h
Gran Canària-Virtus Bolonya 16 h
Unicaja-Barça Lassa 18 h
P. Patras-Asvell Villeurbanne 20 h
7 de gener
4rt A-4rt B 12 h
3er A-3er B 14 h
2n A-2n B 16 h
Concurs de triples 17.45 h
Final (1er A-1er B) 19 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)