Eurocopa

L’Spar Citylift Girona elimina l’Olympiacòs (89-62)

Eurocopa. Ha remuntat de seguida els 5 punts de desavantatge contra el campió grec, que mai no l’ha fet patir per la classificació

L’Spar Citylift Girona s’ha classificat per a l’eliminatòria de vuit de l’Eurocopa superant de manera brillant l’Olympiacòs, el campió grec, per 89-62. Les gregues havien guanyat el partit d’anada per 65-60 però des del primer quart han estat atropellades per la defensa i la transició de les gironines, que no han patit mai per la classificació. El triple, el joc interior i la riquesa del joc gironí han estat molt superiors.

El recital anotador de l’Uni en el primer quart (26-8, 8’) l’ha tallat l’Olympiacòs (0-8 i 26-16) abans que Romeo hagi tancat el quart amb un triple des del mig del camp (29-16). En el segon, l’avantatge ha oscil·lat entre 12 punts (30-18) i 20 (49-29 a la mitja part). L’Olympiacòs ha intentat jugar amb més ritme però en el tercer quart l’avantatge s’ha mantingut al voltant dels 20 punts, amb un màxim de 24 (64-40) i en l’últim període ha arribat a ser de 30 (87-57).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)