ACB

Pim, pam, pum

Lliga Endesa. El MoraBanc va per feina i sentencia l’Estudiantes amb un 26-2 en un segon quart perfecte

El MoraBanc Andorra va anar ahir per feina i no va deixar cap opció a un Estudiantes que no va trobar aquesta vegada el seu heroi Landesberg, que va acabar amb un 4/14 en tirs de camp, i encara maquillant els números en el tram final. Els andorrans tallen així les dues derrotes seguides i aprofiten les ensopegades del Fuenlabrada i el Tenerife per consolidar-se en zona de play-off. Els de Joan Peñarroya arriben al tram final de lliga amb màxima confiança, amb l’equip rodat i amb l’únic dubte de saber quin rendiment tindrà a domicili. Diumenge vinent toca un nou examen a la pista d’un Bilbao farcit d’urgències.

El matx d’ahir era un bon termòmetre per als andorrans, que rebien un Estudiantes amb quatre victòries consecutives i sense pressió, perquè tot i que poden entrar entre els vuit millors la realitat és que l’objectiu que tenien, que era la permanència, ja l’han assegurat.

El matx va començar amb intercanvi de cistelles, amb protagonisme molt repartit entre els dos equips i un marcador molt ajustat amb diferències mínimes (18-19). Però va ser allà on es va acabar el matx. Coincidint amb l’inici del segon quart els andorrans van deixar l’Estudiantes durant vuit minuts sense anotar cap cistella en joc, van fer un joc d’autèntic festival i van engegar a rodar totes les il·lusions madrilenyes amb un parcial de 26-2 que va deixar el partit vist per a sentència (44-21).

El segon temps va ser de pur tràmit amb gran direcció d’Albicy el dia que Jaime Fernández s’enfrontava al seu exequip mentre que Adams Sola es va convertir en el titular més jove de la història de l’Estudiantes, amb 17 anys i 9 mesos.

8
taps
va posar el MoraBanc: Iverson (3), Diagne (3), Walker (1) i Colom (1)
L’equip està bé d’energia i físic i ara el que necessitem és més una qüestió mental
Joan Peñarroya
Hem augmentat el nivell defensiu, hem anat com avions i hem trencat el matx
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)