ACB

La Penya no afluixa i enfonsa el València (77-75)

Lliga Endesa. El Divina Joventut encadena la seva sisena victòria en els últims set partits i ja té a tocar la permanència

El Divina Joventut sembla que no té ningú que l’aturi i avui també ha superat el València, un equip d’Eurolliga que ha acabat claudicant a Badalona (77-75). La victòria juntament amb la derrota del Bilbao deixa encara més aprop la permanència que es podria certificar el pròxim partit al Palau Olímpic contra el Fuenlabrada el pròxim 13 de maig.

El matx ha tingut un primer tram on el València ha dominat de fins a set punts de diferència però abans del descans la bona defensa dels de Carles Duran i l’encert en el llançament ha permès que la Penya marxés al descans dominant (41-33). Tot el segon temps ha estat amb domini verd-i-negre i quan semblava que el partit estava trencat (69-59) ha aparegut el talent de Green juntament amb Dubljevic i Thomas que han fet que els valencians es posés a un punt (65-64) a 3:21 pel final. Però els de Carles Duran han estat sòlids en els tirs lliures, llestos en els atacs buscant les millors opcions i sobretot aprofitar la confiança d’uns jugadors que ara mateix llançarien d’esquena i anotarien. La ratxa continua i la llum al final del túnel cada vegada és veu més aprop.