ACB

El MoraBanc, al ‘play-off’

Lliga Endesa. La seva solvent victòria, combinada amb les derrotes de l’UCAM i el Montakit, li han atorgat el bitllet per segon any seguit

A la Bombonera, hi va tornar a haver festa grossa. El MoraBanc va segellar la presència en el play-off en imposar-se amb rotunditat al Delteco, i aprofitar les derrotes de l’UCAM –va perdre dissabte– i del Montakit. La fita, assolida per segon exercici seguit, ha arribat a dues jornades del final de la fase regular. Un fet encara més meritori si es té en compte el mal inici dels tricolor (2-5). Els dos propers duels, a Màlaga i contra el València a casa, li poden servir per enfilar-se en la taula. Pot arribar a ser cinquè.

Quant al partit, els del Principat se’n van apoderar des del salt inicial i ja no van deixar opció al rival. Blazic –14 punts i 5/6 tirs en el primer quart– va estirar els seus (18-11, 6’) i quan el MoraBanc hi va afegir la defensa i la transició, la diferència es faria més gran, en el segon quart (40-25, 17’). Els guipuscoans treien suc de qualsevol badada local, però mai van fer l’efecte de posar-li en qüestió la victòria. Quan no era Diagné en la pintura, era Jaime Fernández qui assumia la responsabilitat. I, si no, un altre. Tot plegat, a més, amanit amb una defensa granítica. Així no hi havia color (77-56, 33’).

Hem d’estar molt contents. No és fàcil jugar el ‘play-off’; és un objectiu d’altres clubs i molts no ho aconsegueixen
Joan Peñarroya
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)