FEB

Èric Surís dirigirà la selecció estatal sub-23

Bàsquet. Treballarà a Lleó amb un grup de jugadores en l’òrbita d’Espanya absoluta

Premi per a Èric Surís per la seva bona feina al capdavant de l’Spar Citylift. El tècnic ha estat escollit seleccionador estatal sub-23 i treballarà, del 15 al 20 de juny, a Lleó amb un grup de dotze jugadores que estan en l’òrbita de la selecció espanyola absoluta. José Ignacio Hernández, director tècnic de seleccions femenines de la FEB, raona els motius de la creació d’aquesta espècie de combinat B: “Hem optat per aquesta selecció pont amb jugadores del bàsquet femení que, en alguns casos, enllaçaran amb la preparació dels Jocs Mediterranis, i en d’altres, amb la concentració per a la copa del món de Tenerife del setembre.”

Èric Surís tindrà com a assistent Bernat Canut, tècnic del Cadí la Seu. Entre les dotze escollides hi ha la blanenca Iho López, que ha continuat a Florida State (NCAA), i María Conde, que aquest estiu ha deixat Girona pel Wisla Cracòvia. La concentració es tancarà amb un amistós contra la sub-20.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)