FCBQ

La Lliga Catalana es disputarà en tres seus

Lliga Catalana. Lleida acollirà la competició masculina ACB, Santa Coloma de Queralt una semifinal de Lliga Femenina i Girona viurà la final

La Federació Catalana de Bàsquet ha fet oficial les diferents seus per a la Lliga Catalana del curs 2018/2019. La FCBQ ha accelerat les negociacions per tancar la competició ben aviat per evitar tenir tants problemes com aquesta última temporada on ha estat a punt de no poder-se disputar la final masculina per culpa de les finestres FIBA. El pavelló de Barris Nord de Lleida aplegarà la Lliga Catalana ACB on s’espera la participació del MoraBanc Andorra, el Barça Lassa, el Divina Joventut i el Baxi Manresa -tot i que encara no és oficialment equip ACB-. Es disputaran les semifinals el 8 de setembre i la final el dia següent. En categoria femenina la semifinal entre el Cadí La Seu i l’Snatts Femení Sant Adrià’ es disputarà el 3 d’octubre a Santa Coloma de Queralt. L’equip finalista es disputarà el títol conra contra el vigent campió, l’Spar Citylift Girona, el 6 o 7 d’octubre -encara no està tancat, al pavelló de Fontajau de Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)