FEB

El Cerdanyola, també

Lliga Femenina 2. Puja de categoria gràcies a un intercanvi de drets amb el Joventut Les Corts, que no tenia la intenció de sortir

El grup A de Lliga Femenina 2 tindrà també nodrida representació del país, perquè hi haurà cinc equips la temporada vinent. Als que ja hi eren (Lima Horta, Barça CBS i Segle XXI), s’hi han afegit el Boet Mataró i el Cerdanyola. Els primers van pujar després de ser campions de la copa Catalunya femenina la passada temporada i d’imposar-se en la fase d’ascens. Pel que fa al Cerdanyola –va jugar la final a quatre i va ser quart–, ha fet el salt gràcies a l’intercanvi de drets amb el Joventut Les Corts. Les barcelonines, tot i acabar cinquenes la temporada passada, no tenien cap intenció de repetir un altre any a Lliga Femenina 2 i tornaran a la copa Catalunya femenina després de dos anys.

La Lliga Femenina

No hi va haver cap sobresalt a la màxima categoria femenina, on els dos equips que van pujar van completar la seva inscripció sense cap problema (Ensino i València).

Aprovat el nou sistema de competició –tant la copa com el play-off el jugaran vuit equips en comptes de sis–, encara no hi ha data pel calendari, pendent de definir l’open day, la primera jornada, que es tornarà a disputar en la seva totalitat en una seu.

*LLF (14)
Spar Citylift Girona, Cadí la Seu, Femení Sant Adrià, Araski, Guipúscoa, Gernika, Al-Qázeres, Uni Ferrol, Bembibre, Avenida, Zamarat, Mann Filter, València i Ensino.
*LLF2 (Grup A, 14)
Barça CBS, Lima Horta, Segle XXI, Boet Mataró, Cerdanyola, Iraurgi, Ibaizábal, Aros (Lleó), Fundación Navarra, Avilés, Cortegada, Bosco, Arxil i Maristas.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)