Més bàsquet

Grimau estarà al Barça B

Bàsquet formatiu. L’excapità del Barça era l’ajudant de Rubio al júnior, però Barton deixa de ser ajudant d’Ocampo per dirigir el cadet A

El Barça va fer ahir oficial com queda la seva estructura tècnica en el bàsquet de formació. La novetat és que Roger Grimau, que havia de ser ajudant en el júnior al costat de Mateo Rubio, fa el salt al filial de la LEB Or i serà ajudant de Diego Ocampo. Qui havia de ser entrenador ajudant d’Ocampo era l’exjugador blaugrana Lubos Barton, a qui han donat la responsabilitat del cadet A després de la no continuïtat de Jaume Comas.

La resta d’entrenadors seran Ferran Anguera al cadet B, Carles Flores a l’infantil A, Manel Muñiz a l’infantil B i Oriol Barrera al mini. Per Roger Grimau és tot un desafiament: “Vull fer millorar coses que els costin i en els moment de dificultat ser al seu costat per explicar que el camí de professional no és tot de color de rosa. Tinc moltes expectatives i moltes ganes d’ajudar-los.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)