Eurocopa

El MoraBanc supera clarament el Brescia (110-91)

Eurocopa. Els andorrans guanyen de 19 punts el primer partit a casa

El MoraBanc Andorra ha debutat a l’Eurocopa, davant del seu públic, amb una contundent victòria sobre el Germani Brescia italià. Els d’Ibon Navarro han començat molt intensos i han tancat el primer quart guanyant per sis punts (23-17). La zona dels italians ha equilibrat el partit i al descans s’ha arribat amb un marcador de 47-43. La segona part ha arrencat igualada, però els andorrans s’han enlairar i, al final del tercer acte, guanyaven 75-67. L’escletxa s’ha obert definitivament en l’últim quart, que ha acabat amb un MoraBanc desencadenat fins al 110-91 final.