Més bàsquet

Samarretes a Romeva i Turull

Des de sempre, l’Spar Citylift ha estat molt transparent quan ha tocat mullar-se en temes de país. I la seva posició s’ha fet explícita en dies i moments assenyalats, com ara per les càrregues policials de l’1 d’octubre del 2017 o bé donant suport a la vaga general convocada un parell de dies després.

Ara el club ha cedit roba de joc a dos dels exconsellers que estan en presó preventiva des de fa mesos. La iniciativa va néixer de Raül Romeva quan era a Estremera. A través d’Anna Caula –extècnica de l’Uni i ara tots comparteixen partit (ERC)–, va sol·licitar la samarreta de l’Spar Citylift. Li va servir per fer exercici i per donar a conèixer el club als altres presos, la majoria dels quals van descobrir el bàsquet femení. A l’estiu, Institucions Penitenciàries va aprovar el trasllat de Romeva cap a Lledoners (Sant Joan de Vilatorrada) i allà coincidiria amb Jordi Turull, del PDeCAT. Curiosament, Turull també ho va demanar quan era a Estremera, però l’Uni llavors ja no tenia equipaments de l’any passat. Se li han entregat les dues d’aquest curs ja a Lledoners. I a Romeva –tenia la de la temporada passada– se li va enviar la groga d’enguany, també.

El ‘cas Pere Puig’

El director esportiu de l’Spar Citylift va ser denunciat al febrer per un delicte d’odi i amenaces. L’investigaven per, presumptament, amenaçar per telèfon un veí de l’Estartit que apareixia en un vídeo arrencant llaços grocs. Pere Puig no va anar a declarar ni a la Guàrdia Civil ni més endavant, al juliol, al jutjat d’instrucció número 2 de la Bisbal. La jutgessa ha decidit ara retornar el cas a fiscalia.

A LLEDONERS

L’Spar Citylift els ha enviat la seva roba de joc d’enguany a la presó, a petició dels exconsellers
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)