ACB

Els pesos pesants de la Penya no s’amaguen i donen la cara

ACB. El capità Ventura, el líder Laprovittola i el veterà Todorovic coincideixen a subratllar que el que ha passat és un toc d’atenció dur i un bany de realitat

A diferència del partit contra el Fuenlabrada, en què van qualificar-lo d’accident, el que va passar a Saragossa va més enllà. No es pot girar full, sinó que s’ha d’insistir en el que va passar i, sobretot, per què va passar. Al vestidor verd-i-negre, els pesos pesants són conscients que ha estat un cop d’atenció dur i un bany de realitat, però que això no ha de treure la il·lusió que havia generat l’equip quan fa només quinze dies es parlava de la copa. El capità Albert Ventura és clar: “Primer de tot demanem disculpes a la gent; no hem estat a l’altura del que és la Penya. És la lliga ACB. Potser ens pensem millor del que som, després no defensem, i si no donem el màxim passa el que passa; ens vam enfonsar i tots vam abaixar el cap. Som els mateixos que fa dues setmanes, quan es parlava de la copa, però no ens podem relaxar; en lloc de defensar ens hem relaxat.”

Tots van descartar que hi hagi mal ambient; tot al contrari, i Nico Laprovittola va destacar que només queda un camí, que és reaccionar: “Queda molt per treballar, per fer, però hem rebut dues bufetades; no estem en un bon moment i hem de reaccionar.” El pivot Marko Todorovic, que va ser expulsat, va dir que tot és a les seves manss: “Els últims sis quarts han estat molt dolents; hem d’intentar aixecar el cap. Hi ha diferents situacions complicades; és horrible el que vam viure i no ho podem permetre, hem de veure si som capaços de millorar cadascú i demostrar l’equip que volem ser.” El Palau ahir era buit perquè han marxat nou jugadors.

Duran, sense jugadors

El tècnic verd-i-negre va parlar també molt clar de la situació: “Som els primers de saber què ha passat, la imatge és trista, no s’ha vist la Penya que volem, hem de tornar a il·lusionar perquè la gent torni a veure la Penya.” Duran va ser contundent: “A mi també em va sorprendre l’equip, el dia a dia nostre no és així perquè som un equip que té trempera tot i que no la vam viure a Saragossa. És feina meva tornar a portar l’equip cap amunt.”

REFLEXIONS

Ens pensàvem que érem millors del que som, després no donem el màxim, no defensem, i passa el que passa
Albert Ventura
CAPITÀ DEL DIVINA JOVENTUT
Hem rebut dues bufetades seguides i hem de ser capaços de reaccionar, no estem en un bon moment
Nico Laprovittola
BASE DEL DIVINA JOVENTUT
Hem de demostrar quin equip volem ser; si volem ser un equip de dalt hem de fer tots un pas més
Marko Todorovic
PIVOT DEL DIVINA JOVENTUT
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)