Més bàsquet

El derbi es queda a Girona

Copa Catalunya. El CEB Girona s’endú un matx que la Bisbal havia començat dominant

CEB GIRONA 66 LA BISBAL 53

CEB GIRONA:Tort (5), Pantrigo (3), Espinosa Jr. (12), Carpintero (4), Espinosa (14) -cinc inicial-, Rigat (9), Valera (8), Revilla (6), Martín, Agustí (5), Cedacers i Paulí. 19/44 de 2. 5/24 triples (Tort, Rigat, Pantrigo, Espinosa Jr. i Agustí) i 13/19 tirs lliures.BISBAL BÀSQUET:Soler (2), Dídac (13), Òdena (7), Axel (8), Hopewell (6) -cinc inicial-, Castillo, Mateu (3), Ferrer, Colominas, Castelló (3), Frau (4) i Barrassa (7). 17/41 de 2, 4/29 triples (2 Dídac) i 7/11 tirs lliures.PARCIALS:14-19, 18-16, 18-12, 16-6.

El derbi gironí arribava enmig de dues ratxes molt meritòries. D’una banda, el CEB Girona comptava tots els seus partits a casa per victòries, i de l’altra la Bisbal arribava a la cita amb tots els triomfs possibles a fora. Aquesta vegada, però, va prevaler la ratxa a camp propi ja que el CEB Girona es va acabar imposant, això sí, amb molt patiment.

En un primer quart esplèndid dels visitants, el CEB Girona va saber remuntar una diferència de deu punts. L’encert en el tir de dos de la Bisbal no va ser suficient per arribar al descans amb un bon coixí i ja des del primer temps mort el conjunt local va començar a carburar.

En la segona meitat, els homes d’Albert Morejón van saber gestionar millor els temps del partit i a partir d’una bona defensa a la zona interior, tapant bé Hopewell i evitant penetracions que s’havien produït amb facilitat en el primer temps, van poder anar agafant distàncies en el marcador. En el darrer quart el matx es va trencar i l’encert des de l’exterior dels locals va acabar sent, tot i que escàs, determinant en moments clau del partit.