Més bàsquet

Poca defensa i massa tensió en una pista complicada

Copa Catalunya

CIUTAT VELLA 95 CEB GIRONA 86

CB CIUTAT VELLA:Sagrera (6), Marín (17), Igo (5), Fiol (14), Tort (12) -cinc inicial-, Arthur, Farré (3), Bernuz (19), Bigorra, Sada (19), Palmer i Martí. 16/33 de 2, 14/30 triples (5 Marín i Sada) i 21/30 tirs lliures.CEB GIRONA:Tort (8), Pantrigo (5), Espinosa Jr. (20), Carpintero, Espinosa (2) -cinc inicial-, Rigat (7), Valera (29), Revilla (8), Agustí (5) i Paulí (2). 21/44 de 2, 9/33 triples (3 Espinosa Jr.) i 17/21 tirs lliures.PARCIALS:31-21, 22-22, 24-24, 18-19.COMENTARI:La pista del Ciutat Vella sempre és complicada, i l’efectivitat en el joc exterior de l’equip local va posar molt costa amunt el partit per al CEB Girona. L’equip d’Albert Morejón no va saber gestionar la tensió del partit i l’arbitratge, que va esdevenir protagonista amb tres tècniques i nombroses faltes que van descentrar els gironins. En el primer quart els locals van estar molt encertats i els visitants van anar a remolc durant tot el partit, amb molts desajustos defensius i deixant tirar els rivals molt alliberats. Tot i remuntar i posar-se un punt al davant a tres minuts del final, el CEB Girona no va saber gestionar els nervis al final.