Eurocopa

Igualtat en l’eliminatòria per saber el rival del Girona

Eurocopa. El Moscou guanya l’anada per un punt; la tornada, el dia 10

MOSCOU 77 BOTAS 76

MBA MOSCOU:Nizamova (17), Sapova (9), Psareva (5), Sytnyak (10) i Stolyar (8) –cinc inicial–; Toropova (3), Kaitukova (6), Leshkovtseva (13) i Plisova (6). 18/33 de 2 punts. 12/29 triples (3 Nizamova). 5/11 tirs lliures. 31 rebots (9 Nizamova i Psareva). 18 assistències (5 Nizamova) i 81 valoració (22 Nizamova).BOTAS SPORT:Cuic (13), Cakir (12), Gulcan (15), Erat (3) i Williams (24) –cinc inicial–; Akbas (4) i Cidal (5). 21/47 de 2 punts. 5/20 triples (2 Gulcan). 19/23 tirs lliures 46 rebots (15 Williams), 16 assistències (8 Cakir) i 89 valoració (31 Williams).PARCIALS:24-12, 16-27 (40-39), 21-20 (61-59), 16-17 (77-76).

La igualtat va presidir el partit d’anada de la primera eliminatòria de l’Eurocopa femenina per saber el rival de l’Spar Citylift Girona en la segona. El Moscou rus va derrotar per un punt (77-76) el Botas turc i tot es decidirà en el partit de tornada, que es jugarà a Ankara dijous vinent, dia 10 (17 h). L’equip rus va dominar el primer quart i l’inici del segon i va tenir 19 punts de marge (31-12). Un parcial de les turques de 0-13 va situar un ajustat 40-39 al descans. En la segona part el marcador es va mantenir ajustat. A un segon del final el Botas va tenir dos tirs lliures per guanyar i els va fallar tots dos.