Més bàsquet

Catalunya aspira avui a tres títols

Estatals cadets i infantils. Són els dos equips femenins i el cadet masculí, a Huelva

Les seleccions catalanes cadets i la infantil femenina juguen avui les finals dels campionats estatals de les seves categories a Huelva. Ho fan després que Catalunya guanyés tres de les quatre semifinals i només l’infantil masculí juga pel tercer lloc (9 h) amb Madrid després de perdre 68-60 contra el País Valencià. La selecció catalana cadet masculina va superar per 73-92 Aragó amb 15 punts i 11 rebots de Gerard Bosch (30 de valoració) i juga contra Madrid el partit pel títol al migdia (12.30 h).

Les seleccions femenines, que ja van ser campiones en la darrera edició, jugaran contra Andalusia en categoria cadet (10.30 h) i Madrid en la infantil (11 h). Ho faran després de guanyar 92-45 Aragó l’equip cadet sense cap jugadora superant els 22 minuts (13 punts 6 rebots i 22 de valoració de Txell Alarcón) i 70-36 Andalusia l’infantil amb 23:17 a pista la jugadora amb més minuts: Berta Alegret 21,6 i 19.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)