ACB

El MoraBanc sentencia Javi Juárez a Múrcia

ACB. Els d’Ibon Navarro imposen la seva llei en defensa

UCAM 67 MORABANC 77

UCAM MÚRCIA:Booker (15), Doyle (2), Rojas (9), Soko (11), Mitrovic (4) –cinc inicial–, Urtasun (3), Radoncic (4), Kloof, Rudez (6), Oleson, Cate (4) i Tumba (9). 19/35 tirs de 2. 7/23 triples. 8/12 tirs lliures. 30 rebots (6 Tumba). 10 assistències (3 Urtasun). 58 valoració.MORABANC ANDORRA:Rafa Luz (6), Ennis (9), Walker (13), Upshaw (7), Diagne (9) –cinc inicial–, Campara, Shurna (7), Colom (2), Vitali (10), Jerome Jordan (6) i Stevic (8). 31/61 tirs de 2. 7/21 triples (2 Vitali, 1 Luz, 1 Walker, 1 Upshaw, 1 Ennis). 8/21 tirs lliures. 39 rebots (9 Rafa Luz). 15 assistències (5 Ennis). 80 valoracio (16 Ennis).PARCIALS:17-20, 12-12, 18-27 i 20-18..

El MoraBanc va encadenar a Múrcia el tercer triomf (67-77) i va fer encara més gran la crisi dels locals, que han perdut set partits seguits en la lliga. Javi Juárez podria ser destituït avui. Els andorrans, que igualen el seu balanç de victòries i derrotes (9-9), van sobreposar-se a la lesió d’Albicy en un partit poc brillant en atac però molt ben treballat en defensa. Els d’Ibon Navarro, exentrenador del Múrcia, van deixar els de casa cinc minuts sense anotar en el primer quart, però va ser en el tercer quan van trencar el partit gràcies al domini de Jordan i a l’encert de Walker (39-46). L’única nota negativa, el desencert en el tir.