Més bàsquet

El Divina Joventut, eliminat en semifinals de la copa

L’aventura del Divina Joventut a la copa s’ha acabat aquesta nit en caure en semifinals a mans del Real Madrid per 93-81. Després trencar els pronòstics amb desfent-se divendres del Baskonia en els quarts, els verd-i-negres no han pogut repetir la sorpresa contra un rival superior sota les dues cistelles i que ha aconseguit neutralitzar Nico Laprovittola. En aquest sentit, conscient de l’exhibició del base argentí contra el Baskonia –36 punts i rècord històric a la copa de valoració amb 50-, Pablo Laso ha dissenyat una ferma vigilància sobre el jugador que ha passat factura a la capacitat ofensiva de la Penya. En aquest sentit el màxima anotador verd-i-negre i del partit amb 20 punts ha estat Conor Morgan, 15 assolits des de la línia de triples.

Més enllà de controlar Laprovittola, el Madrid també ha fet molt mal en el rebot ofensiu. Un factor que ha impulsat a que l’avantatge blanc al descans fos de 10 punts (48-38). Els problemes per a la Penya s’han incrementat en el tercer quart, quan la distància ha anat augmentant fins a situar-se en 19 (71-42) punts a falta dels últims 10 minut. L’encert des de la línia de tres de Conor Morgan en l’últim quart no ha estat suficient perquè el Madrid mantingués la situació sota control a pista i certifiqués el passi a la final de copa, on se les veurà contra el Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)