FCBQ

Ferran Aril és el nou president de la Federació Catalana

FCBQ. Agafa el relleu de Joan Fa, que ha estat nou anys en el càrrec, que plega un any abans d’acabar el seu mandat

Ferran Aril Duran (La Seu d’Urgell, 1956), agent de duanes (apoderat) de professió, arriba a la presidència de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) després de molts anys de dedicació professional i personal al bàsquet. Vinculat a l’esport de la cistella des dels 10 anys, va iniciar la seva trajectòria al Col·legi La Salle - La Seu d’Urgell i, més tard, va passar a conviure amb la realitat del club de la seva ciutat natal, l’AE Sedis Bàsquet, a on va realitzar diferents tasques des de jugador fins a President, exercint com a màxim responsable de l’entitat al llarg d’un mandat (1982-86).

Aril compta amb una contrastada experiència en diversos càrrecs federatius des del 1982, any en què es va incorporar com a vocal a la Junta Directiva de la Representació Territorial de Lleida i més tard a la Junta Directiva de l’FCBQ. Posteriorment va accedir a la Presidència de l’RT Lleida de l’FCBQ i Vicepresidència de la Federació Catalana de Basquetbol, càrrec que va ostentar durant 26 anys i fins l’actualitat. El nou President, fins ara responsable del Comitè Esportiu de l’FCBQ, també ha estat membre de diferents comissions a la Federación Española de Baloncesto (FEB) en vàries etapes: primer com a assembleista, més tard a la Comissió Delegada, i, des de març de 2019, és membre de la Comissió Executiva.

En aquest període final de mandat, Aril mostra una línia de continuïtat, amb el desig de “seguir amb els projectes engegats per l’anterior president i, tal i com es va aprovar al Pla Estratègic, posarem en marxa noves accions i programes que s’aniran implementant en funció de les partides pressupostàries i també de la situació i del dia a dia federatiu”. A partir d’ara, s’enceta una nova etapa en la vida de Ferran Aril, amb la “total il·lusió per afrontar el nou repte amb la màxima disposició per treballar de valent”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)