Més bàsquet

Estratègies compartides

Bàsquet. L’Spar Citylift i el Bàsquet Girona de Marc Gasol acorden compartir iniciatives i projectes la temporada vinent per fomentar els valors del seu esport

Girona s’ha convertit en una de les grans ciutats del bàsquet a Catalunya. A la presència de l’Spar Citylift a l’Eurolliga per segona vegada en la seva història s’ha d’afegir l’ambició cada vegada més descarada del Bàsquet Girona per guanyar pes i abandonar –en camí ascendent– la LEB Plata. La presidència que exerceix Marc Gasol és la línia que marca la diferència entre aquest club i la resta de la categoria. Gasol –guanyador de l’anell de l’NBA amb els Raptors– no parla obertament de portar l’equip a l’ACB en un curt termini de temps, però és obvi, ja sigui a curt o a llarg termini, que aquest ha de ser l’horitzó d’una entitat encara en fase de construcció.

La bona sintonia personal entre Marc Gasol i el president de l’Spar Citylift, Cayetano Pérez, fa que els dos clubs s’hagin proposat créixer junts en tots els àmbits que puguin i, de fet, han fet un acord en aquest sentit. Probablement el punt més rellevant és el dels abonaments. La temporada vinent el Bàsquet Girona confirma que hi haurà ofertes per adquirir-ne de plegats a un preu més assequible. Els dos clubs s’han proposat créixer en aquest àmbit, una de les principals fonts d’ingressos. L’Spar Citylift, amb el reclam de l’Eurolliga, vol acostar-se a 2.200 –en va tenir 1.900 la temporada passada–, i el Bàsquet Girona també vol superar els 700 del curs passat. El fitxatge d’Albert Sàbat –un dels millors jugadors de la història formats a l’antic CB Girona–és, en aquest sentit, una operació interessant no només esportivament sinó mediàticament, i demostra que es farà un equip que pugui aspirar a l’ascens.

El Bàsquet Girona també va anunciar ahir que en el procés de creixement conjunt els dos clubs estan impulsant propostes que faran plegats. “Beneficiaran tant les dues entitats com els seus socis i aficionats. Les noves col·laboracions aniran des de la promoció de la pràctica de l’esport a través d’activitats que farem plegats fins a avantatges econòmics per als socis d’algun dels dos clubs”, assenyala el Bàsquet Girona en un comunicat.

El club de Marc Gasol considera que a partir d’aquest nou acord els dos equips faran plegats dinàmiques diverses per donar importància als valors que transmet l’esport. “Les col·laboracions en activitats també s’esdevindran en actes tradicionals de la ciutat com a representats de la cultura esportiva de Girona. La intenció d’aquest vincle també és la de compartir iniciatives socials que ja duien a terme els dos clubs.”

Caps de setmana

No és un secret que Fontajau està sobreocupat, però per als seguidors de bàsquet això és una benedicció. El Bàsquet Girona té com a horari preferent els dissabtes a la tarda i l’Spar Citylift els diumenges a la tarda. La temporada vinent s’hi hauran d’afegir els partits d’Eurolliga – almenys set partits a Fontajau.

ABONAMENTS

El Bàsquet Girona farà ofertes econòmiques als abonats de l’Spar Citylift
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)