FCBQ

Davies dona el títol al Barça al darrer segon (92-93)

Lliga Catalana ACB. Ha anotat després d’atrapar un rebot d’un triple errat per Mirotic

El Barça ha recuperat el títol que va perdre l’any passat gràcies a una cistella de Brandon Davies al darrer segon després d’atrapar una pilota del tir de Mirotic que no havia tocat el cèrcol (92-93). El MoraBanc ha disposat d’un últim tir amb 1,4 segons però Mirotic li ha fet el tap a Diagné. El Barça de Mirotic (25 punts), MVP de la Lliga Catalana, ja té el primer títol

El MoraBanc ha començat encertat amb Hannah i Todorovic com a referents (8-2) però els blaugrana, amb Mirotic i Davies com a referents, han empatat el matx (12-12). El primer quart ha estat marcat sobretot per l’encert ofensiu amb un 27-26. Un triple de Jelinek sobre la botzina ha tancat els primers 10 minuts. Al segon quart la major intensitat defensiva dels de Pesic ha fet que el Barça agafés un màxim avantatge de set punts (29-36). El festival ofensiu ha continuat fins al descans amb una de les Lligues amb més punts (55-53).

La sortida dels d’Ibon Navarro ha estat explosiva dominant el rebot i corrent al contracop i provocant el temps mort de Pesic (65-57). La reacció ha arribat amb Mirotic. Un triple del montenegrí ha igualat el matx (65-62) i Bolmaro ha culminat un parcial de 0-9 (65-66). La igualtat s’ha mantingut fins als últims tres minuts. Una cistella de Jelinek ha provocat el temps mort de Pesic (87-83). Un triple de Kuric però ha empatat el matx a 54 segons pel final (90-90). En un final polèmic Bolmaro ha rebut una discutida antiesportiva. L’argentí ha anotat el primer tir lliure (92-93) i ha errat el segon. En l’acció definitiva Davies ha decidit. D’altra banda, abans de la final ACB hi ha hagut la final infantil on el Barça no ha donat opció a la Penya (83-57).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)