FEB

Citylift deixarà de patrocinar l’Uni Girona

Bàsquet. L’empresa d’ascensors es desvincula del projecte el 30 de juny, després de sis temporades. Spar agafarà ara més protagonisme

L’empresa Citylift Ascensors deixarà de ser patrocinadora oficial de l’Uni Girona el 30 de juny. En les darreres sis temporades Citylift ha estat un dels màxims col·laboradors del club i ha donat nom a l’equip juntament amb Spar. L’empresa Citylift Ascensors va ser fundada a Girona per l’actual president de l’entitat, Cayetano Pérez, que es va desvincular de l’empresa l’any passat.

“El fet que Citylift hagi deixat el patrocini de l’Uni Girona és quelcom que ja sabíem, ens ho havia fet saber la nova direcció”, ha manifestat Cayetano Pérez, que també ha explicat que Citylift depèn ara d’una empresa que té la seu a Madrid, que té una altra visió i no els quadra amb continuar patrocinant l’equip. La col·laboració entre l’Uni Girona i Citylift es va iniciar la temporada 2014/15, quan Cayetano Pérez era a la direcció de l’empresa, i lluint aquest nom a la camiseta el conjunt gironí ha aconseguit guanyar vuit títols. En dues ocasions s’ha imposat en la Lliga Femenina estatal, les temporades 2014/15 i 2018/19, i també en dues ha guanyat la supercopa d’Espanya (2015 i 2019). Els altres quatre títols han estat en la lliga catalana (2015, 2018, 2019 i 2020). L’Uni també ha portat el nom de Citylift a Europa disputant en dues ocasions la màxima competició, l’Eurolliga, i en tres més l’Eurocup –que és la segona–, en què la temporada 2018/19 va arribar fins a la semifinal.

Es dirà Spar Girona

El president de l’Uni Girona ha comentat que ara s’iniciarà una nova etapa i que continuaran endavant: “El patrocinador Spar ens ajudarà i part d’aquest patrocini que perdem l’assumirà ell. L’equip la propera temporada es dirà Spar Girona.” Cayetano Pérez creu que, tot i perdre aquest patrocinador, el potencial de l’equip serà alt. “Continuarem apostant pel que fèiem fins ara. Fer un bon equip, competitiu i que continuï il·lusionant la gent perquè Fontajau, el dia que ens ho permetin, pugui estar totalment ple una altra vegada i puguem gaudir tots del bon espectacle que hem vist els últims anys”, ha comentat Cayetano Pérez.

Ara toca una altra etapa, continuarem endavant. L’actual patrocinador, Spar, ja ens ha dit que ens donarà més suport. Serà l’Spar Girona
Citylift té ara una altra estratègia empresarial. Personalment em fa certa llàstima
Cayetano Pérez
PRESIDENT de l’UNI GIRONA
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)