FEB

La imatge de la tornada

Bàsquet. L’Spar Girona presenta els nous uniformes per a la temporada 2020/21, amb el vermell per a la Lliga Femenina i el groc per a l’Eurolliga

L’Spar Girona té una imatge renovada per al curs 2020/21, presentada al Club Nàutic Port d’Aro amb la presència de patrocinadors de l’Uni i les jugadores Helena Oma –en procés de recuperació de la lesió al genoll que es va fer al gener– i Iho López, que començarà amb fitxa del GEiEG Uni de la Lliga Femenina 2.

“Són gent fidel, que fa molts anys que és amb nosaltres”, diu Cayetano Pérez, agraït pel suport del club i al projecte de dur el bàsquet femení al més alt nivell. “Serà una temporada diferent, ens haurem d’adaptar, però hem treballat perquè sigui el millor possible”, diu el president del club, que recorda els esforços que han fet al llarg de l’estiu per encabir el màxim de públic a Fontajau, “sempre respectant les normes de seguretat i coordinats amb les autoritats sanitàries”, argumenta Pérez.

Esforç, superació, treball i respecte són els valors que destaquen els patrocinadors que apareixen a l’uniforme del conjunt gironí, que aquest diumenge juga el seu primer partit, al Palau Blaugrana en la final de la Lliga Catalana Femenina amb el Cadí la Seu. Serà el mateix duel que el 6 de març a Salamanca en els quarts de final de la copa. Des de llavors, l’Uni ha jugat la semifinal i la final d’aquella competició i, el Sedis, dos amistosos de pretemporada amb el Casademont Saragossa –un triomf i una derrota en tots dos casos.

“Hem fet un disseny més innovador”, explica Cayetano Pérez, que recorda que el vermell i el negre són els colors corporatius de l’Uni i que el groc i el vermell, els de Catalunya, en referència als uniformes per a la Lliga Femenina i per a l’Eurolliga. “Ens hi identifiquem com a club i volem potenciar-ho en un àmbit europeu, per això jugarem amb el color groc”, argumenta el president.

2 Elonu
Adaora Elonu
3 Palau
Laia Palau
5 Vasic
Sonja Vasic
6 Eldebrink
Frida Eldebrink
8 Araújo
María Pérez Araújo
11 Labuckiene
Giedre Labuckiene
12 Gray
Chelsea Gray
16 Giralt
Helena Oma
21 Soler
Júlia Soler
44 Reisingerová
Julia Reisingerová
77 Ferrari
Paola Ferrari
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)