NBA

L’NBA té previst arrencar al gener

Bàsquet. NBA. La lliga nord-americana vol evitar una crisi en un negoci que ingressa 8.000 milions de dòlars i preveu disputar els 82 partits de la temporada regular amb públic als pavellons

Tot i que el món està immers en una situació global de pandèmia, l’NBA, que en un curs normal té un moviment de 8.000 milions de dòlars en ingressos, no vol que l’afecti. El comissionat de la lliga Adam Silver vol començar la competició a principis de gener i acabar a finals de juliol el que és la lliga regular, i a l’agost les finals, que podrien coincidir amb els Jocs Olímpics de Tòquio si es disputen com està previst del 23 de juliol al 8 d’agost. I vol que els 82 partits de la lliga regular es disputin amb públic als pavellons, i no en format bombolla com va passar durant les finals.

Tot això és ara mateix un desig, però el què és una realitat és que a finals de novembre alguns jugadors, inclosos els catalans, aniran cap als Estats Units. Ricky jugarà un curs més als Suns després de fer un final de curs espectacular i Marc Gasol ha de lligar un nou contracte. Inicialment els Raptors compten amb ell, però veurem en quines condicions i quines altres propostes té.

Si es confirmen aquests plans, el mercat d’agents lliures seria al desembre. L’NBA podria anunciar en breu que la lliga comença al gener.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)