NBA

L’NBA s’uneix perquè hi hagi justícia als Estats Units

Comunicats conjunts, genolls a terra i diferents gestos durant l’himne nacional dels jugadors en la jornada de lliga

L’NBA ha demostrat un dia més que és activa en la lluita perquè hi hagi justícia i a favor de la democràcia als Estats Units. Durant els 11 partits d’aquesta matinada s’han pogut veure diferents actes per reivindicar la lluita col·lectiva per intentar que el país sigui just en les seves decisions després de l’assalt al Capitoli per part dels seguidors de les tesis de frau en les eleccions afins a Donald Trump i també de la resolució que exculpa el policia que va disparar set trets per l’esquena a Jacob Blake. Genolls a terra, comunicats conjunts i diferents gestos dels jugadors en una jornada marcada una dia més per la lluita comuna. En un comunicat emès pels jugadors dels Celtics i els Heat així ho subratllava: “Nosaltres hem decidit disputar el partit d’aquesta nit per intentar donar alegria a la vida de les persones. Però no hem d’oblidar les injustícies en la nostra societat, i continuarem utilitzant les nostres veus i la nostra plataforma per posar el focus en aquests problemes, i farem tot el que puguem per treballar per una Amèrica més igualitària i justa”. El tècnic dels Sixers Glenn Doc Rivers anava més enllà: “Us podeu imaginar què hauria passat si tots els assaltants del Capitoli haguessin sigut negres?”.

Pel què fa a l’aspecte purament esportiu l’estrella dels Wizards Beal s’ha enfilat fins els 60 punts però el seu equip ha perdut contra uns Sixers en ratxa (136-141), els Suns han superat els Raptors (123-115) i els Knicks continuen llançats superant als Jazz (112-100). Aquesta vegada Curry no ha estat protagonista amb només 13 punts en la derrota dels Warriors contra els Clippers (101-108). No han jugat ni el Lakers de Marc Gasol ni els TWolves de Ricky Rubio.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)