Lliga femenina

Victòria terapèutica per al Cadí La Seu a la pista del cuer (61-74)

Bàsquet.

El Cadí ha trencat la sèrie de dues derrotes seguides a la lliga, i s’ha refet del pal que va suposar el desenllaç de l’Eurocopa divendres, amb un triomf terapèutic a la pista del Bembibre, cuer i que no jugava des del dia 9.

Raventós al principi i Pujol al final del primer quart han liderat l’atac del Sedis amb 7 i 6 punts (14-19), en un inici que s’ha jugat al què volia l’equip de Bernat Canut. Laura Méndez al límit de la possessió ha trencat un 2-12 de parcial a l’inici del segon quart (16-21) però el mal balanç defensiu de les castellanes permetia el Cadí ampliar el marge (18-27 a 7:22 pel descans, temps mort local).

Resimont de tres abans de la mitja part ha fet el 32-46 que tornava l’avantatge a les visitants, després d’un 6-0 amb dues cistelles fàcils de Roselis Silva després de recuperació a camp propi.

Gladkova de tres a l’inici del tercer quart i Camara també de lluny a cinc minuts han ajustat el marcador (40-50) però el Cadí no s’ha deixat sorprendre i ha acabat per sota la barrera psicològica malgrat una pèrdua al final (45-56).

L’inici del darrer quart ha estat molt plàcid per al Sedis, que de seguida ha superat la vintena aprofitant els errors no forçats del Bembibre: 47-70 Etxarri a 5:50 per acabar, temps mort local, en el dinovè punt de la navarresa, la màxima anotadora del partit.