Més bàsquet

BÀSQUET / LLIGA FEMENINA

El Cadí i l'Uni hi seran

La federació ja ha rebut els documents de la inscripció

El termini acaba divendres i el futur de l'Olesa és una incògnita

El Cadí la Seu i l'Uni Girona formaran part la temporada vinent de la Lliga Femenina, un cop ahir van presentar a la federació els formularis pertinents de la inscripció. No ha estat fàcil en cap dels casos, però s'hi ha arribat, fet que a hores d'ara és molt més complicat en el cas de l'Olesa. La data límit per presentar la inscripció és aquest divendres 9 de juliol a la una del migdia i, ara mateix, el futur de l'equip barceloní, amb molts deutes acumulats de les dues últimes temporades, és una incògnita. En tot cas, la federació ja sap que el Burgos i l'Estudiantes, tots dos a Lliga 2, estan a punt per ocupar qualsevol plaça que quedi vacant.

Ni el Cadí ni l'Uni ho han tingut fàcil. En el cas de les de l'Alt Urgell la feina ha estat trobar un patrocinador de suport a Cadí per garantir un pressupost de mínims, mentre que en el cas de l'Uni, que ja sap que no continuarà comptant amb el patrocini d'Argon, encara és l'hora que hagin de trobar els patrocinadors que els garanteixin el pressupost. Tot i això, es confia que aviat serà un fet.

Les jugadores.

El Sedis té emparaulades les continuïtats del tècnic Andreu Bou i de les jugadores Rosita Pérez, Licet Castillo i Elsa Donaire, i també els fitxatges de les pivots Vanessa Ble (Eivissa) i Astou Traoré (Uni Girona). A més, el club ha fet una oferta a Laura García (Canoe), si bé la jugadora en té d'altres i la seva arribada no serà senzilla. La idea és fer una plantilla de deu jugadores que combini joventut i experiència.

Quant a l'Uni Girona, també té acordades les incorporacions del tècnic Joan Carles Díez i de les jugadores Mariona Ortíz (Mataró), Morgan Warburton (Canàries) i Sonia Reis (Cadí), i també les renovacions de Laura Antoja, Anna Carbó i Georgina Bahí.

Ajornats els sortejos de competicions FEB

Tots els clubs, masculins i femenins, que la temporada passada van prendre part en competicions organitzades per la federació espanyola de bàsquet van rebre, ahir al voltant de les dues, un correu en què se'ls notificava que els sortejos del calendari previstos per a la setmana vinent –el 13 de juliol la LEB Or i el 14 la Lliga Femenina– quedaven ajornats fins a nou avís. Amb l'experiència de l'any passat, quan el calendari de LEB Or es va fer amb 17 equips esperant que el Vigo, tant sí com no, acabés presentant la seva inscripció –o, en el seu defecte, deixant-lo amb una jornada de descans–, enguany la federació es vol curar amb salut. És a dir, fins que no estiguin garantits els equips, no es fixarà la data.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)