Més bàsquet

BÀSQUET / LLIGA FEMENINA

L'Olesa també hi serà

Aquest migdia acaba el termini per presentar les inscripcions i els avals per valor de 87.500 euros que donen dret a prendre part en la Lliga Femenina. I, a la sabuda presència del Cadí i de l'Uni Girona –el club va presentar ahir els avals–, el bàsquet català tindrà també l'Olesa després que el club hagi trobat en les últimes hores i després de moltes gestions el suport per sortir a competir per tercer any seguit en la màxima categoria. Avui al matí tenia previst presentar els avals a la federació.

Així doncs, els catorze equips que configuraran la pròxima edició seran els que esportivament havien de ser amb l'excepció feta del Canoe madrileny, que després de pujar i mantenir-se la temporada passada hi va renunciar fa dies per motius econòmics. La seva plaça va ser ocupada per l'Eivissa, que havia estat un dels equips que havia baixat juntament amb l'Estudiantes. L'Obenasa navarrès i l'Extrugasa gallec són els dos equips que pugen.

Un cop confirmats els equips, ahir es va confirmar que el sorteig del calendari es farà el 14 de juliol, com estava previst inicialment, a les quatre de la tarda. La competició començarà el 10 d'octubre, i fins al dia 23 es jugaran les primeres cinc jornades per recuperar les dates engolides pel mundial de Txèquia, que acaba el diumenge 3 d'octubre.

LA LLISTA

Uni Girona
Girona Sedis Cadí
La Seu d'Urgell Olesa
Olesa de Montserrat Ros Casares
València Perfumerías A.
Salamanca Rivas Ecópolis
Madrid Filter Mann
Saragossa Real Club Celta
Vigo Hondarribia
Irun Gran Canària
Las Palmas Joventut Mariana
Sóller Puig d'en Valls
Eivissa Obenasa Navarra
Pamplona Extrugasa
Vilagarcía Arousa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)