LEB Or

El Girona - Ourense, el 31 de març a Fontajau

Serà el segon dels quatre partits que té l’equip com a local en el grup de permanència

El Bàsquet Girona - Ibereólica Renovables Ourense corresponent a la jornada 1 de la segona fase de la LEB Or es jugarà el dimecres 31 de març al vespre (19.30 h) a Fontajau. Serà el segon dels quatre partits que l’equip gironí disputi a casa en aquest grup de permanència, tot just tres dies després del Girona - Burgos (diumenge 28, 18 h).

L’inici de les segones fases de la competició es van endarrerir pels partits ajornats que tenia el Força Lleida i, en el cas del grup en què hi ha el Girona, que descansa aquest cap de setmana per ser el millor del seu grup en la primera fase, es comença per la jornada 2 i els partits de la 1 s’han de jugar abans del 6 d’abril, quan acaba la primera volta

Els altres dos partits de l’equipque entrena Carles Marco com a local seran l’11 d’abril amb el Càceres (18 h) i el 9 de maig amb el Melilla (12.30 h) en la penúltima jornada.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)