LEB Or

Retorn triomfant

Bàsquet. El Girona fa xalar els seus seguidors i comença la segona fase amb una victòria brillant

Girona 93 Burgos 73

GIRONA:Sàbat (5), Busquets (17), Logan (6), Rozitis (18), Shaftenaar (12) –cinc inicial–, Barral (10), Jónsson (8), Moncanut (1), Dibba, Faye (4) i Sevillano (2). 28/43 de 2. 10/23 triples (3 Busquets, 2 Jónsson, 2 Cosialls, 2 Schaftenaar, 1 Sábat). 7/10 tirs lliures. 36 rebots (6 Faye). 19 assistències (6 Barral). 105 valoració (22 Rozitis).BURGOS:Hall (7), Reaves (4), Joseph, Barro (15), Alonso (16) –cinc inicial–, Starr (5), Sow (3), Uriz (2), Martínez (3), De Galarreta (13) i Nicholas (5). 20/46 de 2. 8/29 triples (3 De Galarreta, 1 Starr, 1 Hall, 1 Martínez, 1 Nicholas i 1 Alonso). 9/15 tirs lliures. 32 rebots (10 Barro). 9 assistències (2 Uriz). 67 valoració (25 Barro).PARCIALS:24-22, 45-43, 72-60 i 93-73.PÚBLIC:Uns 600 espectadors. GIRONA:Sàbat (5), Busquets (17), Logan (6), Rozitis (18), Shaftenaar (12) –cinc inicial–, Barral (10), Jónsson (8), Moncanut (1), Dibba, Faye (4) i Sevillano (2). 28/43 de 2. 10/23 triples (3 Busquets, 2 Jónsson, 2 Cosialls, 2 Schaftenaar, 1 Sábat). 7/10 tirs lliures. 36 rebots (6 Faye). 19 assistències (6 Barral). 105 valoració (22 Rozitis).BURGOS:Hall (7), Reaves (4), Joseph, Barro (15), Alonso (16) –cinc inicial–, Starr (5), Sow (3), Uriz (2), Martínez (3), De Galarreta (13) i Nicholas (5). 20/46 de 2. 8/29 triples (3 De Galarreta, 1 Starr, 1 Hall, 1 Martínez, 1 Nicholas i 1 Alonso). 9/15 tirs lliures. 32 rebots (10 Barro). 9 assistències (2 Uriz). 67 valoració (25 Barro).PARCIALS:24-22, 45-43, 72-60 i 93-73.PÚBLIC:Uns 600 espectadors.

8 2 6 635 673

El Girona es va estrenar en la segona fase amb una brillant victòria contra el Burgos (93-73) en el retorn del públic a Fontajau, que va acollir uns 600 seguidors àvids de retrobar-se amb el seu equip en la LEB Or. El partit es va trencar en la segona part després d’un inici frenètic dels gironins. L’energia de Cosialls i el punts de Rozitis a (18, 9 de 9) van trencar la resistència dels visitants. També van brillar Barral (10 punts i 6 assistències) i Busquets (17 punts).

L’inici del Girona va ser irregular, amb dificultats sobretot per controlar el rebot, però, a poc a poc, l’equip va anar fent el que volia Marco, tot i que l’intercanvi de cistelles de què va gaudir el públic no acabava de fer el pes al tècnic (20-17), sobretot perquè el center visitant Barro feia mal, així com els triples visitants. En el segon quart, l’equip va fer un pas endavant, sobretot la segona unitat. Després d’un triple de Jónsson i una esmaixada de Cosialls, va començar a veure la llum, però un 0-8 del Tizona rematat amb un triple sobre la botzina de Martínez (45-43) ho va deixar tot obert.

En el tercer quart, l’equip va ser un huracà. Liderat per la rauxa de Cosialls i per Rozitis, en la seva millor tarda a Fontajau, ràpidament va fer forat. Un contraatac de Sàbat va disparat la diferència (58-46) contra un rival obcecat en els triples. Barral es va afegir a la festa, no només repartint, sinó anotant i marcant el tempo en el darrer quart contra un rival conscient del seu destí, sobretot quan es va veure 18 per sota després de triples de Busquets i Schaftenaar (86-68).

M’agrada l’energia amb què hem sortit després del descans, perquè ens havien fet molts punts