Més bàsquet

BÀSQUET / MUNDIAL FEMENÍ

Una preselecció amb set catalanes

La federació espanyola va fer pública ahir la llista de les setze jugadores que lluitaran per ser una de les dotze que prendran part en el mundial que aquest any es farà a Txèquia del 23 de setembre al 3 d'octubre. Dirigides per José Ignacio Hernández (Wisla Cracòvia), el combinat estatal provarà de superar el cinquè lloc assolit el 2002, el millor resultat de la història en uns campionats del món.

«Sempre ens quedem en els quarts –deia ahir Laia Palau–, i ara tractarem de fer un pas més.» L'escorta del Ros Casares és una de les set catalanes preseleccionades juntament amb Núria Martínez, Sílvia Domínguez, Marta Fernández, Anna Cruz, Lucila Pascua i Cindy Lima. Les principals novetats són les tornades de Marta Fernández –la temporada passada va treballar amb Hernández al Wisla– i Núria Martínez i la inclusió de la pivot nacionalitzada Sancho Lyttle. La jugadora del Perfumerías, que fa dues temporades seguides que és MVP de la lliga, ha de suposar un salt de qualitat perquè, on tradicionalment sempre ha flaquejat Espanya és sota les cistelles.

Cinquena selecció en el rànquing de la FIBA, Espanya està enquadrada en el grup C, juntament amb el Brasil que dirigirà Carlos Colinas, Corea i Mali. La preparació començarà el 22 d'agost i comptarà amb tres tornejos –un dels quals als EUA contra Austràlia i les nord-americanes, or i bronze del darrer mundial fet al Brasil– en què l'equip jugarà fins a nou partits amistosos.


El mundial es jugarà del 23 de setembre al 3 d'octubre a Txèquia

LA LLISTA

Bases
Laia Palau
Ros Casares
Núria Martínez
Ros Casares
Sílvia Domínguez
Perfumerías
Elisa Aguilar
Rivas Ecópolis
Exteriors
Marta Fernández
Ros Casares
Anna Cruz
Rivas Ecópolis
Amaya Valdemoro
Rivas Ecópolis
Blanca Marcos
Celta
Maria Pina
sense equip
Alba Torrens
Perfumerías
Pivots
Lucila Pascua
Mann Filter
Cindy Lima
Ros Casares
Laura Herrera
Rivas Ecópolis
Laura Nicholls
Rivas Ecópolis
Ana Montañana
Perfumerías
Sancho Lyttle
Perfumerías
TÈCNIC
José Ignacio Hernández
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)