LEB Or

Pep Busquets: “Tothom s’hi juga molt”

L’aler del Bàsquet Girona diu que l’equip no ha de dependre tant de l’encert en el tir

“Els últims partits vam estar molt encertats i vam estar jugant a dependre’n una mica. El Càceres va tenir molta energia tot el partit i hi va posar més ganes. I nosaltres vam arribar fins el final amb opcions perquè vam estar encertats però al final és complicat, dependre’n tots els partits, de si estàs encertat o no. I aquest va ser el factor que va desequilibrar la balança.” És l’explicació de Pep Busquets (1999, 2,01 m)a la derrota del diumenge del Girona a casa amb el Càceres. Era la primera de l’equip gironí a Fontajau des del 3 de gener i la primera en la segona fase de la LEB Or.

El Girona encara lidera el Grup de Permanència, amb 8-4 de balanç i malgrat enllaçar dues derrotes. L’equip de Carles Marco, sense partits pendents, té les mateixes derrotes que l’Ourense, tercer per la cua amb 6-4 i que ocupa una de les quatre places de descens. Dels quatre partits que li queden als vermells, només u serà com a local.

L’Ourense - Girona és el partit que tanca la primera jornada de la segona volta, aquest diumenge al migdia. “Els coneixem bastant, hi vam jugar no fa gaire i fora de casa serà més complicat” apunta l’aler vallesà sobre l’antecedent del 31 de març. I adverteix: “Serà molt difícil, els quatre partits que queden seran molt complicats perquè tothom s’hi juga molt.” Busquets mostra la defensa com la faceta del joc a millorar i ho argumenta: “Si estem bé, l’atac sortirà sol.”

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)