Lliga femenina

El Cadí La Seu, amb baixes, s’estrena amb derrota contra el Tolouse (67-58)

Les de Bernat Canut han anat de menys a més i tres triples finals de Strunc han sentenciat

El Cadí La Seu ha disputat avui el seu primer amistós a la localitat francesa de a Tolosa de Llenguadoc mostrant un joc que fa ser optimista de cara el futur davant l’amfitrió Tolosa (67-58).

El primer quart ha estat farcit d’alts i baixos típics de pretemporada. Al segon període Bernat Canut ha aprofitat per fer debutar la jove de la casa Laia Ribes. Al descans el potencial francès marcava la diferència en el marcador (37-30). Després del descans hi ha hagut intercanvi de cistelles per mantenir-se la renda pel Tolosa (42-34) i també fins al final del tercer període (47-39). En els darrers 10 minuts tres triples de Strunc han fet l’estirada definitiva (62-52). El pròxim partit del Cadí La Seu serà al pavelló del Serrallo de Tarragona contra el València el dissabte vinent (19h).