Lliga femenina

Etxarri manté invicte el Cadí La Seu a Ferrol (54-61)

L’última MVP de la Lliga Femenina, 23 punts, ha trencat el matx amb un triple a 23 segons pel final

El Cadí La Seu ha estat capaç de trencar la imbatibilitat del Baxi Ferrol a Malata i es manté líder invicte (54-61).

Les lleidatanes han sortit molt intenses en defensa deixant el Baxi Ferrol en només sis punts en el primer quart (6-12). Però les de Bernat Canut han quedat clavades en atac i han vist com despertaven les gallegues que han fet un parcial de 16-3 (22-15). El baxi ha trobat com a referent a Natalia Rodríguez que ha signat una sèrie espectacular amb 1/1 de 2, 3/3 triples i 4/4 lliures per acabar amb 11 punts. Rodríguez portava en les tres primeres tres jornades un 10/11 triples. Al seu costat Carmen Grande l’ha secundat amb 7 punts i 4 rebots. Del Pels Cadí La Seu Pivec, amb 9 punts, i l’última MVP de la Lliga Femenina Etxarri (7 punts i 5 rebots) han mantingut el seu equip. Al descans 32-29.

Al tercer quart però el Cadí La Seu, amb Etxarri de referent, ha tornat a agafar avantatge (38-43). Després del 38-26 les lleidatanes han augmentat una marxa més per fer un parcial de 0-14 per agafar un màxim avantatge de 12 punts (38-50). Un triple de Wadoux ha donat vida al Baxi Ferrol però el Cadí La Seu ha agafat el seu màxim avantatge de 13 punts (40-53) després d’una cistella d’Etxarri (18 punts) per trencar definitivament el matx. Al darrer minut les gallegues s’han situat a sis punts (50-56) però un triple d’Etxarri ha sentenciat.