LEB Or

El Girona integra al club els equips de Mifas

El club que presideix Marc Gasol passa a tenir una secció de bàsquet en cadira de rodes

El Bàsquet Girona i el Grup Mifas han anunciat aquest matí l’acord segons el qual els equips d’elit de cadira de rodes d’aquesta entitat s’integren en l’estructura del club que presideix Marc Gasol. El director general del Girona, Xevi Gasau, ha destacat que l’acord s’emmarca en la política del club de reforçar la seva vessant social. Els equips es passaran a anomenar Bàsquet Girona.

El president del Mifas, Albert Carbonell, ha confirmat que l’entitat mantindrà l’escola però que el pas d’unir els equips absoluts amb el Girona és beneficiós perquè passaran a tenir a partir d’ara una estructura professional. L’entrenador de l’equip, que juga a la 2a divisió espanyola, continuarà essent Óscar Bermúdez. Mifas també té un equip a la lliga catalana.

El primer partit de la lliga espanyola d’aquesta temporada s’ha programat el 6 de novembre a Fontajau abans del que jugarà l’equip de la LEB Or contra el Valladolid. El Girona vol donar a conèixer el bàsquet en cadira de rodes entre els seus seguidors i sobretot els seus valors.

El Club de Bàsquet Mifas va néixer al principi de la dècada dels 80, pràcticament al mateix temps que l’associació Mifas (Minusvàlids Físics Associats), de la qual era una branca més de les activitats que promovia per aconseguir una millora de la qualitat de vida dels socis a tots els nivells possibles. L’equip ha mantingut de forma continuada la seva activitat esportiva a excepció del 2015 i el 2019, aquest últim any per culpa de la pandèmia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)