Lliga femenina

El Cadí la Seu es guanya el bitllet per a la copa després de dues pròrrogues

El conjunt de Bernat Canut ha superat l’IDK Euskotren (60-57) en un partit marcat pels nervis i la tensió

El Cadí la Seu ha necessitat dues pròrrogues per superar l’IDK Euskotren (60-57) i segellar el bitllet per a la copa. El partit ha tingut diferents alternatives i els nervis i la tensió han aflorat en el tram final, amb molt desencert per part de tots dos equips.

Després d’un primer quart de domini basc (14-19), l’equip alturgellenc ha canviat la dinàmica amb 7 punts consecutius de Laia Raventós a l’inici del segon. El Cadí s’ha fet fort en defensa i amb l’eficàcia d’Etxarri i Pivec ha pogut arribar al descans amb 6 punts de renda (33-27). Després de la represa, l’equip de Bernat Canut ha superat la defensa en zona del rival amb relativa facilitat i ha ampliat la renda fins als 11 punts (39-28). La tècnica basca ha demanat temps mort, l’Euskotren ha elevat el llistó defensiu i ha tornat a ajustar el resultat amb un parcial de 3-13 (42-41) que deixava el duel totalment obert amb vista a l’últim quart. La reacció visitant ha tingut continuïtat en l’últim període. El conjunt català s’ha encallat en atac i el rival ha capgirat el resultat (47-51). El Sedis no havia dit l’última paraula i amb una gran defensa ha tornat a igualar el resultat (51-51) i encara ha disposat d’un atac de 6 segons per segellar la victòria, però no l’ha sabut aprofitar. Els nervis han tornat a fer acte de presència en un temps addicional que s’ha resolt amb un pírric parcial de 2-2, i una segona pròrroga (53-53). Un triple de Pivec, una de les jugadores més clarividents en el tram final, ha donat la iniciativa al Sedis que ara sí ha pogut segellar el novè triomf i certificar definitivament el bitllet per a la copa.