Lliga femenina

El Cadi La Seu serà cap de sèrie en la copa femenina

Les urgellenques derroten per 63-58 el Gernika, que també ho podia ser, en un partit molt disputat

El Cadi la Seu serà un dels quatre caps de sèrie en la copa femenina. Les urgellenques han guanyat per 63-58 el Gernika en partit ajornat de la 15a jornada de la lliga femenina i s’han assegurat aquesta plaça contra un equip que també podia ser cap de sèrie. D’aquesta manera el Cadi La Seu evita als tres grans equips, l’Avenida, el València i l’Spar Girona en el sorteig de quarts. El conjunt de La Seu d’Urgell ja va ser cap de sèrie en la copa de la temporada 2018/19. El partit contra el Gernika ha sigut molt disputat i el conjunt basc ha oposat molta resistència en la primera meitat. Etxarri ha estat l’estrella del partit amb 26 punts, 10 rebots i 36 de valoració, mentre que Peña ha fet 17 punts.

El Gernika ha començat fort el partit i s’ha distanciat de set punts (6-13), però l’encert en atac de Etxarri i Peña han permès arribar al final del primer quart amb una mínima diferència de 18-19. En l’inici del segon període les urgellenques s’han situat amb quatre punts de marge (23-19). Dos triples consecutius del conjunt basc han iniciat un parcial de 0-8 per les visitants que han tornat a dominar. L’encert de Peña, 16 punts amb 4 triples, i d’Etxarri, 14 punts, en aquesta primera meitat ha fet que s’arribés al descans amb un 34-32 pel Cadi.

Les urgellenques han dominat el tercer quart i s’han distanciat una mica més en el marcador arriant a tenir set punts d’avantatge (46-39) amb el que s’ha entrat en els darrers deu minuts. El Cadi La Seu s’ha mantingut per davant en el marcador, però el conjunt basc s’ha apropat en un parell d’ocasions a només dos punts (54-52) i ha lluitat fins al final. Les urgellenques han sabut controlar el partit en els darrers minuts i han guanyat per 63-58.