ACB

Derrota del Baxi Manresa a la pista de l’UCAM Múrcia (96-83)

El Baxi Manresa continua amb la dinàmica negativa i ha perdut avui a la pista de l’UCAM Múrcia (96-83) tot i jugar dos bons i esperançadors primers quarts. L’equip català ha afrontat el partit amb la baixa de darrera hora del base Dani Garcia per unes molèsties al bessó, Harding, que ha acabat amb 25 punts, s’ha hagut de multiplicar en la posició de base perquè, per mes inri, Dani Pérez ha comès la tercera falta a l’inici del segon quart i Pedro Martínez l’ha hagut de substituir. El Manresa ha arrencat molt fort (2-14) però la reacció de l’UCAM Múrcia capitanejada per McFadden des de la línia de 3 12 punts en 5 minuts–ha rescabalat a l’UCAM. Malgrat tot, el Baxi perdia de tan sols un punt al descans (47-46). La gran força en el rebot ofensiu, el bon partit de Sagnia i els 13 punts de Harding el mantenien absolutament viu en un partit de pocs percentatges generals i molta defensa.

El Baxi s’ha mantingut dins del partit en el tercer quart (75-63), però ha arribat a perdre de 17 en el darrer (63-80), i s’ha hipotecat totalment.