ACB

Cinquena derrota seguida

ACB. El Baxi Manresa, tot i imposar-se en el parcial de tres períodes, fa un tercer quart molt dolent i perd a la pista del Fuenlabrada

Carplus Fuenlabr. 101 Baxi Manresa 97

CARPLUS FUENLABRADA:Senglin (10), Ristic (23), Kromah (12), Novak (12) i Bagayoko –cinc inicial–; Marc Garcia (20), Macoha (2), Hannah (10), Eyenga (9), Okouo (3) i Fernández. 29/47 de 2 punts. 6/16 triples (2 Senglin i Marc Garcia, 1 Hannah i Ristic). 25/33 tirs lliures. 36 rebots (12 Ristic). 22 assistències (13 Novak. 129 valoració (26 Novak).BAXI MANRESA:Harding (12), Vaulet (9), Dani Pérez (17), Waczynski (18) i Olumuyiwa (9) –cinc inicial–; Sagnia (7), Lee (8), Badio (3), Bortolani (6), Taylor Pérez (8), Dani Garcia i Bursac. 26/42 de 2 punts. 11/30 triples (4 Waczynski, 3 Dani Pérez, 1 Bortolani, Harding, Taylor Pérez i Vaulet). 12/13 tirs lliures. 30 rebots (8 Vaulet). 20 assistències (9 Dani Pérez). 97 valoració (20 Waczynski).PARCIALS:22-23, 22-27 (44-50), 31-13 (75-63) i 26-34 (101-97).

El Baxi Manresa va encaixar la cinquena derrota de manera consecutiva a l’ACB, 101-97 a la pista del Fuenlabrada, un rival directe en la classificació i que va sumar el seu tercer triomf. Els manresans van fer un tercer quart molt dolent i van desaprofitar tota la bona feina que havien fet en la primera meitat, abans d’arribar al descans amb avantatge (44-50). Els homes de Pedro Martínez van dominar els altres tres períodes, però no va ser suficient per refer-se de la desfeta del tercer quart, 31-13.

Els manresans es van mostrar encertats en els triples en la primera meitat, però també van permetre moltes segones oportunitats als madrilenys en defensa. Un temps mort visitant va precedir un parcial de 0-11, es van posar al davant i van arribar als set punts de marge (40-47). En el tercer quart van encaixar un parcial de 6-0 d’inici i un altre de 15-2 en els últims minuts que el van portar a perdre de 12 punts al final del període (75-63). En els darrers deu minuts van lluitar fins al darrer segon i es va apropar a quatre punts amb el 101-97 final.