ACB

La copa i la permanència, en joc

ACB. La Penya i el Barça reben el Gran Canària i el Bilbao, que es juguen el bitllet per al torneig del KO, mentre que un Bàsquet Girona en ratxa juga a Granada, que ha perdut vuit matxs seguits

El Joventut rep avui (18.30 h, Movistar) el Gran Canària en un duel entre dos rivals directes en la lluita pel play-off. Els verd-i-negres ja tenen el bitllet per a la copa pel fet de ser amfitrió però també ho ha aconseguit esportivament. Encara no té el bitllet, però ho té a tocar, l’equip canari. Serà un partit marcat pel retorn de Ferran Bassas. El base badaloní va abandonar la Penya aquest estiu tot i tenir contracte i ha assegurat en la prèvia del matx al diari La Provincia que el partit d’avui és especial: “Si m’agradaria fer-ho bé avui contra la Penya? M’encantaria, no t’enganyaré.” D’altra banda, el Barça rep aquest migdia (12.30 h, Movistar) el Surne Bilbao que dirigeix Jaume Ponsarnau. Els bascos s’aferren a l’esperança de classificar-se per al torneig del KO després de ser un dels equips revelació del curs. Finalment el Bàsquet Girona, que encadena quatre victòries en els últims cinc partits, visita la pista d’un Coviran Granada (12.30 h, Movistar) en un contrast de dinàmiques, ja que els andalusos encadenen vuit derrotes seguides. Amb el Granada, però, debuta el pivot Ndoye i ja té adaptats Caicedo i Moore.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)