ACB

El Barça, que dominava de 20 punts, es complica la vida (88-78)

El Bilbao Basket ha estat capaç de situar-se a només quatre punts (82-78) a 57 segons pel final

El Barça, amb Higgins descansant, ha superat el Bilbao Basket (88-78) en un partit que ha hagut de patir més de l’esperat tenint en compte que abans d’arribar al descans dominava de 20 punts (35-15) gràcies a una exhibició absoluta de Laprovittola a la primera meitat on ha arribat amb 17 punts i 5/6 triples. Però els de Jaume Ponsarnau han anat retallant la diferència progressivament amb l’encert de Smith, amb tres faltes des de la primera meitat, i els triples de Reyes (3) i ha estat capaç de situar-se a només quatre punts a 1:42 pel final (82-78). Ha estat en aquest moment quan la qualitat de Sanli amb quatre punts seguits i un triple de Jokubaitis ha servit per sentenciar el matx (88-78) amb un 6-0 final. Després d’una antiesportiva de Kalinic el serbi ha anat a la banqueta amb Jasikevicius molt enfadat.

El Barça, que jugarà dijous contra el Madrid a l’Eurolliga en el Wizink Center, ha pogut dosificar els seus jugadors ja que qui més ha jugat ha estat el base argentí amb 24 minuts però el següent ja ha estat Nnaji amb 22. Precisament el pivot del planter ha acabat amb 16 punts amb 7/7 tirs de dos, 2/2 lliures i 22 de valoració. Ha debutat el jove Dame Sarr, amb 16 anys, 7 mesos i 18 dies, es converteix en el segon jugador més jove en debutar a l’ACB.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)