ACB

La Penya treu el tràmit del Fuenlabrada (103-84)

Els verd-i-negres han trencat el partit en el tercer quart amb tres triples seguits (75-58)

La Penya no s’ha deixat sorprendre pel Fuenlabrada, que ha encaixat la seva setzena derrota seguida, i ha sumat una nova victòria que el manté entre els millors (103-84). Carles Duran ha pogut fer rotacions abans d’una setmana on ha d’anar a jugar-se el futur a l’Eurocopa a la pista del Reyer Venècia i dissabte al Palau Blaugrana contra el Barça. El tècnic Duran ha donat descans a Tomic (9 minuts) mentre Birgander (23 punts, 14 rebots i 35 de valoració) i Ellenson (20) han brillat.

El matx ha arrencat amb una Penya tova. Tot i una primera estirada amb un 7-0 (25-18) els madrilenys han respòs amb el mateix parcial (25-25). Els darrers minuts de la primera part però els verd-i-negres han assegurat el rebot, han pogut córrer i han agafat 11 punts de renda (40-29) després d’un triple d’Ellenson. Al descans 47-39.

Al tercer quart els verd-i-negres han jugat amb foc amb errades defensives (62-56) però Ellenson ha tornat a rellançar els verd-i-negres amb dos triples (68-56). Parra s’ha sumat a la festa amb un altre triple i s’ha trencar el matx (75-58). La resta del matx ha estat ja de tràmit.