ACB

Taylor: “Cal jugar amb la mateixa energia de sempre a Fontajau”

L’escorta nord-americà Kameron Taylor, un dels noms més destacats del Bàsquet Girona en l’estrena del club a la Lliga Endesa, ha assegurat aquest divendres que, per guanyar el Covirán Granada, l’equip ha de jugar “amb la mateixa energia que sempre ha tingut a Fontajau”.

Taylor ha afegit que el partit de dimarts contra el Reial Madrid, malgrat la clara derrota (89-70), ha estat positiu perquè “jugar contra un equip com el Madrid et prepara per a la resta d’equips perquè és un dels millors d’Europa”.

A més, ha descartat que vèncer el Granada ja suposi confirmar la permanència a l’ACB i ha destacat que l’equip no mira cap al futur, “sinó al següent partit”. En el mateix sentit, preguntat per si li agradaria seguir a Fontajau un any més, ha remarcat que només pensa en el duel d’aquest dissabte contra el Granada: “És l’única cosa important ara mateix”, ha subratllat el jugador nord-americà. Taylor té unes mitjanes de 14,5 punts, 4,4 rebots, 2,6 assistències i 14,5 punts de valoració en 27 minuts i 27 segons per partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)