Eurolliga

L’Olympiacòs fa un quart històric i ja és a la final (76-62)

El Mònaco dominava 41-29 i s’ha enfonsat absolutament davant la defensa grega

L’Olympiacòs, que el curs passat a Belgrad va quedar fora de la final en perdre contra l’Efes a semifinals, intentarà tornar a guanyar l’Eurolliga després de desfer-se del Mònaco en un partit surrealista (76-62). L’exBarça Papanikoloau ha acabat amb 15 punts, 8 rebots i 21 de valoració mentre Vezenkov ha acabat amb 19 punts 6 rebots i 19 de valoració. Mike James s’ha quedat amb només 4 punts a la segona part.

La primera part ha estat marcada per un Mònaco amb un Mike James impressionant (13 punts). Els grecs, molt desencertats, han acabat amb uns percentatges tristos i Vezenkov amb només sis punts. Al descans sorpresa majúscula (29-42) sobretot pels problemes ofensius dels de Bartzokas. Però la sortida de l’Olympiacòs al tercer quart ha estat espectacular amb un 14-0 que ha capgirat el resultat després d’un triple de Vezenkov (43-41). El festival ha continuat eixamplant la renda fins a un 27-2 (56-43). Psicològicament els del Principat s’han enfonsat i l’Olympiakòs ha tingut tanta confiança que li ha sortit absolutament tot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)