ACB

Evitar un ‘Partizan 2’

Bàsquet. ACB. El Barça vol rematar avui (21 h, Movistar) la lliga i no donar ales al Madrid, que ja va trencar amb la història a Europa remuntant un 0-2

Mai un equip ha remuntat un 0-2 en una final de la lliga ACB. Mai. En 16 ocasions s’ha produït i en 16 ocasions ha estat campió qui guanyava 2-0. Però no hem d’oblidar que fa només dos mesos, en els quarts de final de l’Eurolliga, mai en la història un equip havia remuntat un 0-2 i va ser el Madrid el primer a fer-ho aixecant l’eliminatòria contra el Partizan. Salvant dos match-balls a l’infern de l’Stark Arena de Belgrad davant 18.000 espectadors i després rematant la feina al Wizink Center. El Barça vol evitar un Partizan 2 i ser el primer equip que cedeix un 2-0.

Els de Jasikevicius, però, ja saben què es trobaran a Madrid: un ambient hostil. A més, els jugadors blancs, sobretot els veterans, ja estan acostumats a pressionar l’arbitratge i Peruga, Benjamin i Javier Torres viuran sota lupa la seva actuació. La impotència al final del partit de Sergio Rodríguez, Llull i Rudy camí del vestidor pressionant els àrbitres va quedar sense càstig com és habitual. Al Wizink Center també serà un examen per veure com reacciona l’afició blanca. No queda ni una sola entrada i l’ambient hostil serà obvi. Després de denunciar els insults a Badalona en la semifinal, veurem si l’afició blanca té señorío o el mínim que dirà serà “rata” a Mirotic.

LES DADES

6 i 5
jugadors
del Barça han anotat 10 punts o més en el primer i el segon partit, respectivament. Una de les claus de l’èxit: treball col·lectiu
1-1
del Barça
en partits aquest curs al Wizink Center. Va guanyar en el partit d’ACB (78-87) i va perdre en el partit d’Eurolliga (91-86)
1-2
del Barça
la temporada passada en la lliga ACB a Madrid. Va guanyar el partit de la lliga regular (75-85) però va perdre el tercer (81-66) i el quart (81-74) de la final

Llull: “El Madrid no es rendeix mai”

Una de les veus més autoritzades del vestidor blanc, Sergi Llull, va sortir ahir en roda de premsa per deixar clar que això no s’ha acabat: “Quan vesteixes la samarreta del Madrid la paraula rendir-se no existeix.” Els blancs intentaran apel·lar al seu esperit competitiu per forçar el cinquè partit al Palau Blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)