Més bàsquet

La plaça EBA, per al CB Salt

Bàsquet. El Girona tanca un acord amb el club saltenc i el fins ara tècnic del B, Marc Serra, torna al GEiEG per entrenar l’equip de Lliga Femenina 2

Moviments de places i peces al bàsquet gironí. El Bàsquet Girona ha decidit cedir el lloc que ocupava el seu filial a la lliga EBA al Club Bàsquet Salt. El club presidit per Marc Gasol havia assolit l’EBA després d’absorbir el CEB Girona, i ara cedeix la plaça a partir d’un acord que inclourà la presència a l’equip saltenc de jugadors que formaven part de l’estructura del Bàsquet Girona, tant els de l’EBA com els del tercer equip, que va assolir l’ascens a copa Catalunya. La intenció de tots dos clubs és treballar conjuntament per ajudar els jugadors a créixer en qualitat formativa i metodològica.

Marc Serra, al GEiEG

L’equip d’EBA del Bàsquet Girona el dirigia Marc Serra, que se n’ha anat al GEiEG. És, de fet, un retorn a l’entitat grupista del tècnic gironí: “El primer que et fa és molta il·lusió, i un punt de romanticisme de poder tornar al lloc on he passat més anys entrenant”. Serra avala la feina feta per Bernat Vivolas i Joan Pau Torralba, i no creu que la plantilla hagi de variar gaire. “L’objectiu és dur l’equip al màxim nivell que puguem.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)