ACB

No hi ha acord Mirotic-Barça

Bàsquet. ACB. El club ha buscat tot tipus de fórmules per evitar anar a judici, però el pivot vol més del que li ofereix l’entitat per tallar els dos anys i els 22,5 milions d’euros que té signats

Aquesta mitjanit passada va finalitzar el termini perquè el Barça i Nikola Mirotic arribessin a un acord per intentar rescindir el contracte que el montenegrí encara tenia amb l’equip blaugrana. Com va reconèixer el mateix Barça, la suma que havia de cobrar en aquestes dues temporades és de 22,5 milions d’euros. Tot i que inicialment el club li va fer una proposta que considerava adequada, el montenegrí va demanar més. Fins i tot el Barça li va buscar alternatives perquè no perdés diners si marxava a l’NBA, perquè als Estats Units els impostos són més elevats que no pas si anés a jugar a Itàlia, Mònaco o Turquia. El club blaugrana té com a objectiu no acabar en un judici que complicaria l’operació i, a més, obligaria a reservar diners del pressupost d’aquest curs per fer front al possible pagament.

Juani Marcos, a Girona?

D’altra banda, un dels joves del planter blaugrana, l’argentí Juani Marcos (2002), que ha estat cedit les dues últimes temporades a l’ICG Força Lleida i ha estat un dels més destacats, podria jugar el curs vinent al Bàsquet Girona. Segons el periodista de Catalunya Ràdio Ernest Macià, podria ser un dels directors del joc de Salva Camps al costat de Quino Colom.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)