ACB

“Soc i seré de la Penya, però ara toca defensar el Barça”

Fitxatge estel·lar. Joel Parra parla per primera vegada de la seva sortida de Badalona i agraeix la feina del Joventut i de la seva afició, perquè “si no fos per ells no seria on soc ara”

Joel Parra va parlar ahir a cor obert, sent com és de transparent, i va exposar clarament la seva situació sense cap tipus de tabú després de marxar de Badalona per fitxar pel Barça. “Soc i seré de la Penya, però ara toca defensar el Barça i amb molt d’orgull i amb ganes de fer grans coses. Hi ha opinions per tot en el meu fitxatge; hi haurà gent que em xiularà i altres que no, però jo estic molt orgullós de la Penya perquè sense ells no seria on soc ara, en un club tan gran.” A Parra, que ha signat per a les pròximes quatre temporades pel club blaugrana, no li va agradar el comunicat que va fer la Penya en el seu adeu, en què deia: “El club lamenta que el jugador hagi pres aquesta decisió malgrat els esforços que ha fet perquè segueixi.” Parra va tornar a justificar per què ha canviat: “Vaig parlar amb la meva família i creiem que és un pas esportiu a la meva carrera. Vaig per Badalona, on tinc tots els meus amics, amb molt orgull i la gent m’agraeix tot el que he fet aquí, però ara vull nous reptes amb el Barça.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)